log in

Članci poređani po datumu: ponedeljak, 06 februar 2017

Kvalitet mesa u Bijeljini zadovoljavajući /VIDEO/

Kvalitet svježeg  mesa u maloprodajnim i veloprodajnim mjestima na području Bijeljine je zadovoljavajući,ističu zaposleni iz Veterinarskog instituta „dr Vaso Butozan“,na osnovu redovnih laboratorijskih analiza koje sprovodi ova ustanova.

Ponovo rade ambulante u G. Magnojeviću i D. Bukovici /VIDEO/

Obraćajući se javnosti na prvoj redovnoj konferenciji za medije nakon mjesec dana od kako je preuzeo funkciju vršioca dužnosti direktora Doma Zdravlja Bijeljina  primarijus doktor Duško Milovanović izjavio je da su do sada sagledali i analizirali stanje u ovoj zdravstvenoj ustanovi, ali i postavili prioritete u rješavanju obaveza koje stoje pred njima u narednom periodu s obzirom da se kraju privodi prethodna poslovna godina te da se  kuju planovi za tekuću.

Jače padavine u prvoj polovini sedmice

U Republici Srpskoj će u prvoj polovini sedmice biti uglavnom oblačno vrijeme sa jačim padavinama i nižom temperaturom, rekao je Srni meteorolog Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srpske Draško Rudan.

Poljoprivrednici u EU snažna interesna grupa, u BiH poljoprivreda zanemarena /VIDEO/

Poljoprivreda u BiH najviše je zanemarena od svih sektora privrede, bez obzira na činjenicu što   zapošljava najveći broj ljudi, i ima najveći potencijal za trgovinu i generalno za boljitak BiH, rekao je otvarajući forum o perspektivama razvoja poljoprivrede pod nazivom "Naše oranice bez granice“ u Bijeljini, šef Delegacije EU u BiH Lars Gunar Vigemark, koji je podsjetio da je Bijeljina jedan od najvećih poljoprivrednih centara ne samo u Srpskoj nego i u Bosni i Hercegovini.

Ljeskovac i Gradac danas bez vode

Dva velika bijeljinska naselja LJeskovac i Gradac u Velikoj Obarskoj, danas će od 9.00 do 14.30 časova ostati bez vode zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, saopšteno je iz preduzeća "Vodovod i kanalizacija".

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže