log in

Članci poređani po datumu: petak, 23 novembar 2018

Džaferović i Komšić protiv postavljanja zastave Srpske

Hrvatski i bošnjački članovi Predsjedništva BiH Željko Komšić i Šefik Džaferović osudili su postavljanje zastave Republike Srpske prilikom današnje ceremonije na kojoj je predsjedavajući Predsjedništva Milorad Dodik primio akreditivna pisma novoimenovanog ambasadora Srbije u BiH Aleksandra Đorđevića.

Sajam srednjih škola i zanimanja najmasovniji do sada /VIDEO/

Već  četvrtu godinu za redom, Omladinski kulturni centar iz Banja Luke u saradnji sa Gradskom upravom Grada Bijeljina organizuje  Sajam srednjih škola I zanimanja, sa ciljem da se  na jednom mjestu mladi osnovci informišu oko izbora budućih zanimanja I mogućnosti upisa dostupnih profila obrazovanja.

"Šhovski klub Dvorovi, škola šaha velika rokada" /VIDEO/

Sinoć je u Dvorovima u Svetosavskom domu održana promocija knjige  autora protojereja  Jovana Ivanovića pod nazivom ‘’Šhovski klub Dvorovi, škola šaha velika rokada’’ u kojoj su  zabilježeni svi uspjesi šahista I šahistkinja za posljednjih 18 godina postojanja ovog kluba .

Promocija privrednog sektora i majevičkog kraja /VIDEO/

Posjeta Loparama učenika Tehničke škole "Mihajlo Pupin" i Poljoprivredne i medicinske škole iz Bijeljine, te 15 studenata Fakulteta poslovne ekonomije ima za cilj promociju privrednog sektora ove opštine i majevičkog kraja, rekao je načelnik Lopara Rado Savić.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže