log in

Članci poređani po datumu: ponedeljak, 26 novembar 2018

Gdje se u BiH krije GMO?

Potrošači u Bosni i Hercegovini imaju pravo da znaju kakva im se hrana nudi na policama velikih trgovačkih radnji, pijacama, prodavnicama...

U BiH ledeni dan u petak

Nebojša Kuštrinović, meterolog iz Banjaluke, ističe da se u Bosni i Hercegovini od srijede do subote očekuju snježne padavine sa nižim temperaturama.

16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama /VIDEO/

16 dana aktivizma protiv rodno zasnovanog nasilja je međunarodna kampanja kojom se obilježavaju  bitni datumi između 25.novembra – Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama i 10.decembra Međunarodnog dana ljudskih prava kako bi se  simbolično povezalo nasilje protiv žena sa ljudskim pravima, sa kacentom da takvo nasilje predstavlja kršenje ljudskih prava.

Svečano postrojavanje povodom Dana Oružanih snaga BiH /VIDEO/

U obraćanju vojnicima, podoficirima i oficirima nakon što su svečano postrojene jedinice koje su smještene u kasarni „Vojvoda Stepa Stepanović“,povodom Dana Oružanih snaga BiH,  komandant kasarne, pukovnik Roberto Gašić pohvalio je angažovanje pripadnika oružanih snaga na pet zakonom definisanih zadataka.

Obnovljena kuća porodice boraca VRS u Donjem Crnjelovu

Nakon što je 3. juna u potpunosti izgorjela kuća porodice Živojina Đuranovića u Donjem Crnjelovu, mještani sela, uz podršku Gradske uprave, gradske Boračke organizacije, škole iz ovog sela, zajedno za zaposlenim i učenicima, kao i Kola srpskih sestara „Sveta Angelina Srpska" iz Crnjelova pritekli su u pomoć i kuća je, zahvaljujući ovoj humanitarnoj akciji i vrijednim susjedima, u potpunosti obnovljena.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže