log in

Članci poređani po datumu: sreda, 28 novembar 2018

Sankt Peterburg mnogo cijeni odnose sa Srpskom

Sankt Peterburg izuzetno cijeni prijateljske i partnerske odnose sa Republikom Srpskom i namjerava da nastavi saradnju, izjavio je danas vršilac dužnosti gubernatora Peterburga Aleksandar Beglov na sastanku sa predsjedavajućim Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom.

Spriječiti krađu saobraćajnih znakova

Za izgradnju i održavanje horizontalne saobraćajne signalizacije na području Bijeljine u ovoj godini je utrošeno ukupno 34.955 KM i urađen je značajan obim posla, navodi se u informaciji o stanju puteva na području grada koju će odbornici razmatrati na narednoj skupštinskoj sjednici.

Cvijanović: Nemam povjerenje u pravosuđe BiH /VIDEO/

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović naglasila je da aposlutno nema povjerenje u pravosuđe BiH, te da nije optimista kada je riječ o predstojećem izricanju drugostepene presude Naseru Oriću, komandantu takozvane Armije BiH u Srebrenici, i njegovom saborcu Sabahudinu Muhiću, optuženima da su u mjestima Zalazje, Lolići i Kunarac ubili trojicu zarobljenih Srba.

Otvoren sajam zapošljavanja /VIDEO/

Svi nezaposleni koji aktivno traže zaposlenje ili imaju namjeru da se prekvalifikuju danas su imali priliku da na drugom po redu sajmu zapošljavanja pronađu možda odgovarajuće radon mjesto ili upoznaju se novim standardima poslodavaca prilikom zapošljavanja.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže