log in

Članci poređani po datumu: petak, 09 novembar 2018

Košenje kanala do kraja godine /VIDEO/

Zbog problema u tenderskoj proceduri oko izbora najpovoljnijeg izvođača za košenje kanala na području Bijeljine, ovaj posao kasni više od pola godine. Iz JP Vode kažu da je izvođač izabran I da će posao biti urađen do kraja ove godine. Za potrebe ovog preduzeća iz gradske kase izdavaja se 480.000 maraka, od toga za  košenje  utroši se ko 230.000 maraka, a za pošljunčavanje puteva oko 50.000 maraka, a ostali iznos novca ide za druge kativnosti.

Uručeno 12 posthumnih odlikovanja /VIDEO/

Izaslanik predsjednika Republike Srpske Miladin Dragičević uručio je danas u Bijeljini 12 posthumnih odlikovanja Medalja zasluga za narod porodicama poginulih boraca Vojske Republike Srpske sa područja Bijeljine i Brčkog.

Završeni „Višnjićevi dani“ /VIDEO/

25.po redu "Višnjićevi dani" završeni su sinoć   izvođenjem monodrame na velikoj sceni Centra za kulturu, pod nazivom – Vuk Stefanović Karadžić,  u izvođenju dramskog umjetnika  Ljube  Božovića.

Remont na Termoelektrani završen prije roka

Redovni godišnji remont na Termoelektrani "Ugljevik", koji je koštao oko 10 miliona KM, završen je danas, tri dana prije roka, pa je Termoelektrana ponovo pokrenula proizvodnju i sinhronizovana je na elektroenergetsku mrežu Republike Srpske.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže