log in

Članci poređani po datumu: utorak, 11 decembar 2018

Krov svijeta pun đubreta i fekalija

Od prvog pokušaja uspona 1922. godine na Mont Everest, na putu ka najvišem vrhu na svijetu bilo je nekoliko miliona ljudi, a većina je za sobom ostavila smeće i pokvarene šatore.

Slaba sezona dovela do minusa u budžetu /VIDEO/

Na početku ove godine JU Banja Dvorovi prema planu aktivnosti krenula je ambiciozno, međutim, loša ljetna sezona odrazila se nagitvno na budžet ustanove, jer prema riječima Milorada Zekića, direktora banje Dvorovi  prihodi  od sezone su ove  godine skoro duplo manji.

Sistem grijanja osposobljen , ali samo privremeno /VIDEO/

Nakon što je u javnosti procurila vijest da bijeljinska Tehnička škola ima već duže vrijeme problema sa grijanjem i da su  samo  u ovom polugodištu  u dva navrata skraćivani časovi zbog kvarova na grejnim instalacijama, u zadnji čas stiže obećanje Gradonačelnika da će Gradska uprava finansirati nabavku novog  sistema za grijanje.

Smog najveći problem za građane

U zimskom periodu najveće zagađenje u Bijeljini je od 6.00 do 8.00 časova i od 20.00 do 23.00 časa, a problem smoga, koji ugrožava zdravlje ljudi, može biti riješen zabranom slobodne prodaje uglja sa visokim sadržajem sumpora, kao i strožim zakonskim propisima, ocjenjuju iz bijeljinske Gradske uprave.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže