log in

Članci poređani po datumu: subota, 29 decembar 2018

Jenjava migrantska kriza, na proljeće novi talas /VIDEO/

Po pitanju situacuije sa ilegalnim migrantima na području cijele BiH, Koordinaciono tijelo za praćenje i kontrolu ilegalnih migranata RS  na izmaku godine sublimira dosadašnji rad i  vrši procjenu stanja  na terenu, a nakon održanog sastanka u Banja Luci  tokom ove sedmice, raspolaže i sa najnovijim podacima.

SP: Uručeni paketići djeci /VIDEO/

Kao i svake godine, pred novogodišnje i božićne praznike, u  GO SP  praznična atmosfera. Druženje sa najmlađima,  ostao je  jedan od prioriteta ove stranke, kako bi djeca na pravi način osijetila čari predstojećih praznika.

Vučić: Neće Srbiju baciti na koljena /VIDEO/

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su posle novih mjera Prištine pale u vodu sve laži albanskih političara s Kosova da su za mir i dijalog, i poručio da nema te sile koja će ga natjerati na razgovor o bilo čemu dok se takse ne povuku.

Obaveza svih napredak institucija /VIDEO/

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izrazio je zadovoljstvo zbog toga što su formirane sve institucije Republike Srpske i implementirani izborni rezultati dva mjeseca poslije izbora i što je Srpska izabrala svoje delegate za Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH.

Macanović: Akcenat na šumarstvu i redovnoj isplati podsticaja

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske iduće godine staviće akcenat na šumarstvo, a jedna od prvih mjera biće formiranje informacionog sistema u ovoj oblasti koji će omogućiti sveobuhvatnu kontrolu i praćenje svih aktivnosti, rekao je Srni portparol resornog ministarstva Aleksandar Macanović.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže