log in

Članci poređani po datumu: sreda, 05 decembar 2018

Paladijum ruši zlato s trona najdragocjenijeg metala

Cijene paladijuma na svjetskim berzama su uzletele dostižući rekordne visine usljed sve izraženije nedovoljne ponude tog plemenitog metala. Očekuje se da će automobilska industrija, vodeći potrošač tog metala, imati najveći uticaj na dalji porast cijene.

Bogdanić: Dječija zaštita prioritet Vlade Srpske

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić izjavio je danas da je dječija i socijalna zaštita bila i ostala jedan od prioriteta Vlade Republike Srpske i naglasio da je u ovoj oblasti, u posljednje četiri godine, učinjen veliki iskorak.

Ženske ruke za ženski biznis /VIDEO/

Prema podacima UNDP za BiH,u proteklih godinu dana, novcem EU sa 170.000 KM finansirano je  šest projekata civilnih organizacija u Bijeljini, uz obavezu lokalne zajednice da učestvuje u njihovom finansiranju sa 30 odsto.

Do sigurnih radnih mjesta preko ulaganja u razvoj domaće privrede /VIDEO/

Poslednjih godina očigledna je potreba   da se definitivno raskrsti sa socijalističkim modelom organizacije privrednog i ekonomskog ambijenta u našoj zemlji, jer svi pokazatelji  govore da su dominantni  novi  trendovi  poslovanja,  koji vape  za inovativnom i sposobnom radnom snagom koja će odgovoriti na sve zahjeteve poslodavaca, a ne tavoriti na Birou za zapošljavanje i biti možda glavni izvozni resurs u zemlje Zapadne Evrope.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže