log in

Članci poređani po datumu: četvrtak, 19 jul 2018

"Zvorničko ljeto" od 2. do 8. avgusta

U Zvorniku će od 2. do 8. avgusta biti održana manifestacija "Zvorničko ljeto", tokom koje će biti održano više zabavnih, sportskih i kulturnih događaja, najavljeno je danas iz Organizacionog odbora.

Sve više migranata u BiH /VIDEO/

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik tvrdi da u Sarajevu postoji najmanje sedam baza terorističke organizacije "Islamska država"! Dodik ističe da se potencijalni teroristi iz Sirije vraćaju u Sarajevo, a da opasnost predstavljaju i migranti.

Najniža plata od 1. avgusta 440 KM

Vlada Republike Srpske, na prijedlog Ekonomsko-socijalnog savjeta, donijela je odluku o izmjeni odluke o najnižoj plati u Srpskoj u 2018. godini, koja sada iznosi 440 KM i isplaćivaće se od 1. avgusta.

Gradski stadion u Bijeljini dobija reflektore

Gradski stadion u Bijeljini i stadion “Pod Bijelim brijegom” u Mostaru prvi će dobiti reflektore zahvaljujući u sklopu Projekta unapređenja rasvjete na stadionima Premijer lige BiH koji je potpisao generalni sekretar Fudbalskog saveza BiH Jasmin Baković sa ovlašćenim predstavnicima “Filipsa” u BiH, “Manedra kompani” iz Mostara i “Sles” iz Tuzle.

  • Objavljeno u Sport

U šest mjeseci uništeno 744 kilograma hrane

Republička veterinarska inspekcija i inspekcija za hranu izvršile su u prvih šest mjeseci ove godine 1.069 kontrola subjekata u poslovanju sa hranom, pri čemu su uništena 744 kilograma hrane koja je neprikladna za ljudsku upotrebu zbog neodgovarajuće deklaracije i isteklog roka upotrebe.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže