log in

Članci poređani po datumu: ponedeljak, 02 jul 2018

Novi asfalt u Koraju

Načelnik opštine Lopare Rado Savić danas je sa i načelnikom opštine Čelić Seadom Muminovićem posjetio povratničko naselje Koraj, zaseok Gajevi, u loparskoj opštini, u kojoj je asfaltirano 680 metara puta.

Postignut dogovor o rješenju problema uginule ribe /VIDEO/

Nakon deset dana od kako su se oglasili pojedini sugrađani na društvenim mrežama,  nezadovoljni načinom zvaničnih radova na uređenju kanala Dašnice, prilikom kojih je stradao skoro kompletan riblji fond, oglasili su se I  čelnici gradske uprave I nadležni za realizaciju aktuelnog  projekta, kako bi građanima opravdali prouzrokovanu štetu I informisali ih  o planiranim koracima koje će sprovesti u narednom periodu.

NSRS o Izvještaju Anketnog odbora /VIDEO/

Sjednica Narodne skupštine Republike Srpske nastavljena je raspravom o Izvještaju Anketnog odbora s ciljem sagledavanja svih relevantnih činjenica u vezi sa slučajem stradanja Davida Dragičevića, nakon što je na zahtjev Vlade skinuto sa dnevnog reda osam tačaka.

Maturanati nekadašnje Učiteljske škole obilježili 50 godina mature /VIDEO/

Ta čuvena 1968.godina poznata je u našoj istoriji  po studenstkoj  borbi  za bolje uslove obrazovanja, ali je takođe te godine bijeljinska učiteljska škola iznjedrila generaciju kvalitetnih učitelja koje je život odveo na različite strane i koji se nisu odvažili samo u obavljanju učetiljskog poziva nego su zbog  svog kvaliteta ostavili pečat i u drugim društvenim sferama.

Veoma značajan regres od 200 KM po hektaru

Za poljoprivrednike u Semberije od posebnog je značaja da je i ove godine nadležno ministarstvo Republike Srpske preduzelo određene mjere na unapređenju proizvodnje merkantilne pšenice, među kojim je obezbijeđeni regres u visini od 200 KM po hektaru, navodi se u informaciji koja će sutra biti razmatrana na sjednici Skupštine grada Bijeljina.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže