log in

Članci poređani po datumu: sreda, 26 septembar 2018

Stručna Vlada je garant uspjeha /VIDEO/

“Na svoje tribine koje su veoma dobro posjećene, mi ne dovodimo ljude sa strane. Na njima su oni koji istinski vjeruju u našu politiku I žele da čuju naša rješenja, ovđe su sve ljudi iz Glavičica I mi smo ponosni na to. ” rekao je prof.dr Zlatko Maksimović, na tribini održanoj u Glavičicama.

Zvijezda i Radnik podijelili bodove

Zvijezda 09 je na terenu u Ugljeviku ugostila ekipu Radnika u nadi da će slaviti prvu pobjedu u eliti. Ipak, ovaj susret 11. kola Premijer lige završen je rezultatom 0:0.

  • Objavljeno u Sport

Srpskoj nedostaju IT stručnjaci /VIDEO/

U Bijeljini je  danas je održan sastanak predstavnika  Zavoda  za zapošljavanje Republike Srpske filijale Bijeljina i Univerziteta ‘’Sinergija’’ na kome  je razgovarano o dosadašnjim aktivnostima na licenciranju novog studijskog  programa ‘’informacione tehnologije’’ kao i analiza daljih aktivnosti na licenciranju novih studijskih programa koji su potrebni tržištu .

Gradska uprava podržava radnike „Žitoprometa“ /VIDEO/

"U formalno-pravnom smislu ni gradska ni republička vlast nemaju pravo da se miješaju u rad domaćih Kompanija", rekao je danas na konferenciji za medije gradski menadžer Miloš Stevanović koji podsjeća da je na adresu grada pristiglo nekoliko pisama koja su potpisali radnici bijeljinskog Žitoprometa koji su u štrajku zbog kako kažu neizmirenih potraživanja.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže