log in

Članci poređani po datumu: sreda, 16 januar 2019

Beograd pred dolazak Putina: Zastave svuda, pano na zgradi /VIDEO/

Na Balkanu imamo mnogo prijatelja, ali Srbija je naš strateški partner. Poštujemo kurs pristupanja EU koji je izabralo srpsko rukovodstvo, za razliku od zapadnih partnera ne pokušavamo da stavimo Srbiju pred vještački izbor: ili ste sa Rusijom, ili ste sa Evropskom unijom, izjavio je u intervjuu za "Politiku" i "Večernje novosti" ruski predsjednik Vladimir Putin, koji u četvrtak dolazi u posjetu Srbiji.

Budžet fonda 102 miliona, za 26 miliona veći

Direktor Fonda za dječiju zaštitu Republike Srpske Nedeljko Jović rekao je Srni da je budžet Fonda za ovu godinu za 26 miliona KM veći od prošlogodišnjeg i iznosi više od 102.000.000 KM, te najavio da će, uz podršku Vlade Srpske i odgovornim poslovanjem, biti nastavljena redovna isplata svih prava korisnika, prije svega djece Srpske.

Dječaku Miši Periću uručeni slušni aparati /VIDEO/

Zasijao je osmjeh na licu jedanaestogodišnjeg dječaka Miše Perića, kada su mu danas stavljeni slušni aparati koje su mu uručili predstavnici Koalicije „Kolosi“, koja je bila organizator humanitarne akcije, kroz koju su prikupljena donatorska sredstva za nabavku dva slušna aparata potrebna Miši, a čija je vrijednost oko 2.600 KM.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže