log in

Članci poređani po datumu: sreda, 30 januar 2019

Bijeljinska Gimnazija – Mladost duga jedan vijek /VIDEO/

Svi koji čine Organizacini odbor za obilježavanje stogodišnjice bijeljinske gimnazije zaista postaju dio pisane istorije ove školske ustanove, jer kroz mnogobrojne aktivnosti, ova škola će predstaviti ono najbolje što je iznjedrila, a to je veliki broj bivših učenika koji su danas poznati i priznati u društvu.

Od duvanskog dima u BiH godišnje umre 10.000 ljudi

Upotreba duvana predstavlja ozbiljan zdravstveni, ekonomski, socijalni i finansijski problem, a procenat smrtnosti povezanih sa duvanom u BiH spada među najveće u svijetu, saopštili su iz inicijative “Klima bez dima”, povodom Dana bez dima koji se obilježava 31. januara.

Propala prodaja RŽR "Ljubija"

Aukcija za paket akcija Rudnika željezne rude /RŽR/ "Ljubija" iz Prijedora, koja je bila zakazana za danas na Banjalučkoj berzi, nije uspjela jer pravno lice kojem je izdata potvrda za učešće na aukciji nije unijelo kupovni nalog, saopšteno je iz Investiciono-razvojne banke /IRB/ Republike Srpske.

Remi Sloge, Stokić već u formi

Fudbaleri Sloge iz Gornjeg Crnjelova odigrali su neriješeno u duelu protiv Loznice 2:2 u prijateljskom meču koji je odigran u Etno selu Stanišić.

  • Objavljeno u Sport
Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže