log in

Članci poređani po datumu: četvrtak, 31 januar 2019

Neophodna reorganizacija veterinarske službe /VIDEO/

Veterinarska komora Republike Srpske kao strukovno udruženje doktora veterinarske medicine u Republici Srpskoj osnovana je 2002. godine nakon donošenja Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zdravstvenoj zaštiti životinja i veterinarskoj djelatnosti.    

„Šećerana“ u stečaju na licitaciji za 10 miliona maraka /VIDEO/

Na današnjoj Skupštini povjerilaca Šećerane, koja je održana u Osnovnom privrednom sudu u Bijeljini, pojavili su se i predstavnici turskih kompanija Soltist i Sarijal koje nakon decembarske skupštine nisu uplatile depozit u iznosu od 50.000 KM što je bio zakonski uslov kako bi postale vlasnici imovine bijeljinske Šećerane.

Nagrade učenicima za radove o Republici Srpskoj

Najbolji učenički radovi o Republici Srpskoj na konkursu Gradske boračke organizacije Bijeljina biće nagrađeni na svečanosti u srijedu, 6. februara, rekao je Srni predsjednik komisije za organizovanje 12. konkursa Đorđe Pajić.

U saobraćajnim nesrećama u RS 30 odsto stradalih čine mladi

U saobraćajnim nesrećama 30 odsto stradalih čine mladi, pa je potrebno zajedničkim projektima i aktivnostima uticati da se poveća nivo njihove bezbjednosti u saobraćaju, rečeno je danas nakon sastanka pomoćnika ministra za omladinu Republike Srpske Branke Malešević i direktora Agencije za bezbjednost saobraćaja Srpske Milije Radovića.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže