log in

Članci poređani po datumu: petak, 04 januar 2019

Mićić: Uvijek je bilo čast raditi u Gradskoj upravi /VIDEO/

Čast je bilo raditi u opštinskoj odnosno gradskoj administraciji, čak I u ratnim I poratnim vremenima, u svim teškim vremenima,  tadašnji I sadašnji radnici Gradske uprave  zdušno su  radili na afirmaciji gradske uprave kao servisa svih gradjana istakao je Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić prilikom novogodišnjeg  prijema za penzionere koji su dio svog radnog staža utkali radeći u nekom od  odelenja Gradske uprave poželevši im dugo zdravlje I lijepe penzionerske dane.

Dakić: Ogromno povjerenje vratićemo dobrim radom /VIDEO/

DEMOS  se vraća  izvornim principima DNS što potvrdjuje I činjenica da je novoformiranoj stranci pristupila većina članstva istakla je ovo Spomenka Stevanović,  potpredsednik  DEMOS-a I šef Nezavisnog demokratskog kluba  poslanika na sinošnjoj  osnivačkoj skupštini Gradskog odbora DEMOS-a u Bijeljini.

Milić: Januarske penzije biće uvećane za oko dva odsto

Direktor Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje /PIO/ Republike Srpske Mladen Milić ocijenio je da je 2018. godina bila jedna od najuspješnijih u posljednjih 26 godina, od kada Fond postoji, te najavio da će u 2019. biti nastavljena redovnost u isplati penzija, koje će biti povećane već od januarske.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže