log in

Članci poređani po datumu: četvrtak, 31 oktobar 2019

Pet radnika poginulo ove godine u Republici Srpskoj

Predsjednik granskog Sindikata građevinarstva i stambeno-komunalnih djelatnosti Republike Srpske Dragana Vrabičić izjavila je da je ove godine pet radnika poginulo na radnom mjestu jer nisu bili zaštićeni onako kako je propisano odgovarajućim zakonom, zbog čega je neophodna stroga primjena zakona i kontrola inspekcija.

Otkud „suhoj 34“ na auto-putu u Rusiji

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije ruskog borbenog aviona „suhoj 34“, koji auto-putem vuče vojno vozilo. To je izazvalo veliko iznenađenje ostalih učesnika u saobraćaju, a stručnjaci širom svijeta su analizirali zašto se avion transportuje na takav način.

Raste štednja u bankama /VIDEO/

Svi smo svjesni koliko je štednja važna i sa koliko god novca da mjesečno raspolažemo neophodno je da jedan, pa makar i mali dio investiramo u svoju budućnost, odnosno da štedimo.

Republički centar radi kvalitetno, ima podršku Vlade /VIDEO/

Obrazlažući u Narodnoj skupštini Republike Srpske izvještaj o analizi i planu aktivnosti o pitanju traženja nestalih, istraživanju i procesuiranju ratnih zločina, direktor Republičkog centra za istraživanje rata, ratnih zločina i traženje nestalih lica Milorad Kojić rekao je da su u bazu podataka Centra unesena 89.273 dokumenta za 34.930 Srba ubijenih u proteklom ratu u BiH.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže