log in

Članci poređani po datumu: četvrtak, 21 februar 2019

Dodik: Nastavićemo da djelujemo jedinstveno

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je na današnjem sastanku u Beogradu sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem razgovarao o razvoju situacije po pitanju Kosmeta i poručio da će Srbija i Republika Srpska nastaviti da djeluju jedinstveno i da daju jedinstvene odgovore.

Podrška razvoju informacionog društva BiH /VIDEO/

Na području BIH do sada je jako mali napredak ostvaren u oblasti digitalizacije društva . Od 2003.godine kada se posljednji put govorilo na ovu temu nisu učinjeni značajniji pomaci kako bi BIH , privrednici i društvo uopšte išli u korak sa svijetom.

Stručnjaci i proizvođači o prednostima PDV-a u poljoprivredi /VIDEO/

Kroz rad sa poljoprivrednicima na terenu službenici resora za pružanje stručnih usluga prepoznali  su odredjene nedostatke I manjkavosti u funkcionisanju sistema PDV u agraru, što nerijetko dovodi do niza nedoumica kod imaoca poljoprivrednih gazdinstava, što se odražava prilikom kontrola koje su u poslednje vrijeme intenziviane.

Natalija Cimeša: Umjetnost je ili svjetska ili nije umjetnost /VIDEO/

Navršila se decenija od poslednjeg javnog predstavljanja, međutim za  priznatu bijeljinsku umjetnicu Nataliju Cimešu  vrijeme ne  predstavlja presudni  faktor u   njenom  procesu  stvaralaštva, ali zasigurno da svaka izložba predstavlja krunu jednog  plodotvornog perioda koja ima ulogu  da rezimira u javnosti kakav je položaj samog umjetnika u odnosu na publiku.

Perić pohvalio inicijativu SDS-a

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić ocijenio je pozitivnom inicijativu Kluba poslanika SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske da posjete lokalne samouprave sembersko-majevičkog kraja i upoznaju se o njihovom radu.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže