log in

Bijeljinski PDP zvanično počeo kampanju /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Članovi Gradskog odbora PDP-a u Bijeljini danas su zalijepili prve predizborne plakate na gradskom trgu, čime je ozvaničen početak izborne kampanje.

Nosilac liste PDP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske Milenko Vićanović rekao je da PDP ima plan obnove Srpske u kojem su ponuđena konkretna rješenja za sve probleme.

"Lista PDP-a je jedna od najjačih u Semberiji, a čine je pošteni i stručni ljudi. Bolji smo od drugih jer nismo ti koji samo kritikuju, već donosimo prava rješenja za promjene u Republici Srpskoj", kaže Vićanović.

Šef Glavnog izbornog štaba PDP-a Slaviša Marković rekao je da je u posljednje-tri-četiri godine izražen trend odlaska mladih iz Republike Srpske i naveo da će ova stranka učiniti sve da se 7. oktobra dese promjene i da taj negativan trend bude zaustavljen.

"Neće biti važno ko će u naredne četiri godine biti vlast ako nam mladi ljudi odu", napomenuo je Marković, pozvavši građane da izaberu najbolje na listama, kao i kandidate za pojedinačne funkcije - za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladena Ivanića i za predsjednika Srpske Vukotu Govedaricu.

Društvene mreže