log in

Prva predizborna tribina SNSD-a održana u Međašima /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

SNSD je održavanje predizbornih tribina u Bijeljini započeo u naselju Međaši za koje je nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici šest Nedeljko Ćorić rekao da je bastion SNSD-a.

On je naveo da i na ovim izborima očekuje ubjedljivu pobjedu SNSD, ne samo ovdje, već i na nivou Republike Srpske i podsjetio na podršku koje su Međaši i okolina godinama dobijali od Vlade Republike Srpske.

"Uradili smo ovdje mnogo infrastrukturnih projekata koji su bili u nadležnosti lokalne vlasti, jer smo na taj način željeli da se odužimo mještanima Međaša za podršku koju redovno dobijamo", istakao je Ćorić.

Prema njegovim riječima, SNSD je siguran u podršku birača u Međašima i cijeloj Srpskoj.

"Posebno je važno da svojim glasovima pomognemo da Milorad Dodik postane srpski član Predsjedništva BiH, a Željka Cvijanović predsjednik Republike Srpske, jer oni su garant da čemo imati jaku i stabilnu Srpsku", poručio je Ćorić.

U prisustvu velikog broja mještana na tribini, koja je sinoć održana u Međašima, predstavljeni su kandidati SNSD-a za Narodnu skupštinu Srpske i parlament BiH.

Društvene mreže