log in

Pavlović: Glasači će izabrati predsjednika koji će raditi u korist naroda /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Nezavisni kandidat za predsjednika Slobodan Pavlović sinoć je na skupu u MZ Glavičorak poručio  da je uvjeren da će u oktobru glasači izabrati predsjednika koji će raditi u korist  naroda i sveopšteg dobra naše zemlje.

Okupljenim mještanima Pavlović  je rekao da glasaju zbog sebe , a ne zbog kandidata na listima.

Petar Mitrović, zamjenik predsjednika Saveza za novu politiku koji je podržao  Slobodana Pavlovića za kandidata predsjednika na opštim izborima, istakao je da je došlo  vrijeme za realizaciju njhivog projekta koji se odnosi na razvoj društva u znanju i vještinama i da će im u tome u velikoj mjeri pomoći upravo slobodan pavlović sa svojim resursima ali i vizijama.

Kandidaturu Pavlovića podražao je i mladi kadar, jedna od njih je i Alisa Spahić koja tvrdi da u našoj zemlji ima perspektive za mlade ljude, a koju može  unaprijditi Slobodan Pavlović svojom pobjedom na opštim izborima.

Slobodan Pavlović u izbornu kampanju krenuo je sa ekonomskim programom koji se oslanja na deset ključnih tačaka čijom realizacijom će se unaprijediti društveni i privredni razvoj naše zemlje, a koji je podržao Savez za novu politiku sa svoji 14 kandidata na listi za poslanike u NS RS.

Društvene mreže