log in

Mićić: SzP će ravnomjerno razvijati sve dijelove Srpske /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Potpredsjednik SDS-a Mićo Mićić izjavio je danas u Bijeljini da je ubijeđen u izbornu pobjedu SzP-a na svim nivoima u Izbornoj jedinici šest i najavio "djelovanje na ravnomjernom razvoju Republike Srpske".

"Tok kampanje je veoma dobar, tribine su posjećene, kandidati SDS-a imaju jasan program i podršku naroda da ostvarimo svoj slogan - `Vratimo Srpsku narodu` kroz institucije i djelovanje u Narodnoj skupštini Srpske i parlamentu BiH", rekao je Mićić na konferenciji za novinare u sjedištu Gradskog odbora SDS-a Bijeljina.

On je naveo da je pobjeda na svim nivoima bitna i obećao da će SzP poboljšati ekonomsku situaciju u Srpskoj, smanjiti zaduženost i obezbijediti radna mjesta kako bi se zaustavio odlazak mladih.

"Neophodna je pobjeda, pogotovo da bi se ravnomjerno razvijali svi dijelovi Republike Srpske", istakao je Mićić.

Kao projekte u Semberiji koji nisu dobili podršku republičke vlasti, ili je nisu dobili dovoljno brzo, Mićić je naveo završetak gasifikacije, izmještanje autobuske na staru željezniču stanicu i izgradnju javne garaže na lokaciji sadašnje Autobuske stanice, obezbjeđivanje zemljišta za sportsku dvoranu, kao i izgradnju auto-puta kroz Bijeljinu.

Odgovarajući na pitanja novinara, Mićić je rekao da apstinenti ne izlaze na izbore iz revolta zbog loše situacije u Republici Srpskoj i pozvao birače da na izborima izraze svoju volju.

Društvene mreže