log in

Đokić: Izuzetno dobre aktivnosti stranke u cijeloj Srpskoj /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić rekao je danas u Bijeljini da su aktivosti ove partije u Republici Srpskoj izuzetno dobre, dinamika izuzetna i neuporediva sa ranijim izbornim ciklusima, što ukazuje na to da će na predstojećim izborima ostvariti dobar rezultat.

Đokić, koji je i nosilac poslaničke liste SP-a iz Izborne jedinice šest za Narodnu skupštinu Republike Srpske, rekao je da, ipak, predstoji još mnogo toga da se uradi.

On je novinarima, pred druženje sa kandidatima stranke za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice šest i kandidatima za poslanika u Predstavničkom domu parlamenta BiH iz Izborne jedinice dva, rekao da je neophodno da ova stranka prenese svoj program građanima na najbolji način.

Prema njegovim riječima, SP-a želi dalji ubrzani ekonomski i sveukupni društveni razvoj Srpske, zasnovan na politici na kojoj su socijalisti radili sve prethodne godine.

"Bili smo veoma marljivi, odgovorni u svojim poslovima i dali smo veliki doprinos da Republika Srpska ima vidljive i ekonomske i socijalne rezultate, te želimo nove rezultate u narednom periodu", rekao je Đokić.

On je pohvalio rad socijalista u Bijeljini i izrazio uvjerenje da će, zahvaljujući njihovom velikom i kreativnom radu, te angažovanosti velikog broja mladih, u ovom gradu, ali i u cijeloj Izbornoj jedinici šest biti ostvaren pobjednički rezultat.

Potpredsjednik SP-a Dalibor Stević istakao je da je susret sa liderom stranke dobra prilika da se sumiraju rezultati dosad urađenog posla pred izbore u oktobru, ali i da se sagleda sve što je neophodno da se uradi u narednom periodu.

"Zadovoljni smo tokom kampanje, odziv građana na tribinama je sve veći, a i interesovanje za program SP-a takođe je sve veće", rekao je Stević, koji je kandidat SP-a na listi poslanika iz Izborne jedinice šest za Narodnu skupštinu Republike Srpske.

On je izrazio uvjerenje u dobar politički rezultat SP-a na opštim izborima, 7. oktobra, ističući da jaka SP znači i još jača Srpska.

Predsjednik Gradskog odbora SP-a Bijeljina Nedeljko Jović rekao je da su socijalisti na dobrom putu da ostvare zacrtani cilj - pobjedu u ovom gradu na izborima 7. oktobra, kao i 100.000 glasova na prostoru cijele Srpske .

Društvene mreže