log in

SDS: Građani Srpske siti bahate republičke vlasti /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Stanje u Srpskoj je dostiglo nivo totalne nesigurnosti u svim društvenim oblastima, te je odlazak mladih postao svakodnevica, što se pod hitno mora zaustaviti i restartovati sistem promjenom republičke vlasti u oktobru, poručeno je na sinoć održanoj tribini SDS za mještane bijeljinskih mjesnih zajednica Veljko Lukić, 15. majevička i naselja Koviljuše.

- Masovna posjećenost tribina SDS nam pokazuje da je narod prepoznao potrebu da dođe do promjene vlasti u Srpskoj. Loša nam je privreda, ekonomija je na koljenima, bezbjednost je narušena, a sigurnosti nema ni u jednoj oblasti. Pred građanima je istorijska prilika da izađu na izbore, glasaju za Vukotu Govedaricu za predsjednika Srpske i Mladena Ivanića za člana Predsjedništva BiH, jer će njihova pobjeda biti pobjeda svih građana, da u Srpskoj počne da se živi bolje - poručio je kandidat SDS za Parlamentarnu skupštinu BiH prof. dr Nenad Lalić.

Domaćin tribine bio je nosilac liste SDS za Narodnu skupštinu Republike Srpske Tomica Stojanović

- Ovo nisu izbori da bi se uzela vlast, već da bi se sačuvala Republika Srpska, jer su kriminal i korupcija toliko urušili sistem, da je potreban potpuni restart institucija. U našoj Srpskoj ima toliko prirodnih bogatstava koje treba samo njegovati i koristiti na pravi način, a ne iskorišćavati za sopstvene interese - istakao je Stojanović.

Građani su siti bahate vlasti na republičkom nivou, zaključili su kandidati za poslanike.

- Narodu je dosta vladavine jednog čovjeka koji se za sve pita. Vratićemo Srpsku narodu i povratićemo povjerenje naroda u institucije. S Vukotom Govedaricom na čelu svi građani će imati jednaka prava, a svi dijelovi Srpske će se ravnomjerno razvijati, ravnopravnim ulaganjem u sve lokalne zajednice - jasan je bio kandidat SDS za NS RS Darko Mitrić.

Na trbinama su se građanima predstavili i kandidati za NS RS Drago Stajić, Branka Savčić, Slađana Jovanović i Dragan Đurđević, kao i kandidat za poslanika u Parlamentarnoj Skupštini BiH Ivana Petričević, a okupljene mještane pozdravio je i gradonačelnik Bijeljine i potpredsjednik SDS RS Mićo Mićić.

Društvene mreže