log in

Članci poređani po datumu: sreda, 14 maj 2014

U prekidu saobraćaj na više dionica

Saobraćaj je, zbog odrona, potpuno obustavljen na magistralnom putu Bijeljina - Tuzla u mjestu Podgora, a na magistralnom putu Bijeljina - Brčko u mjestu Čađavica zbog izlivanja vode na kolovoz.

 

KIŠA PODRIVA PUTEVE, DRINA "GUTA" ZEMLJIŠTE

Kapacitet kišne kanalizacije u Bijeljini nije dovoljan da primi ogromnu količinu vode koja se danas sa ulica uklanja uz pomoć dvije cisterne i specijalnog vozila "VOMA", rekao je Srni načelnik gradskog Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine Milenko Vićanović.

 

Za Višegrad crveni meteoalarm, u RS porast vodostaja, u FBiH poplave

Na području opštine Rogatica zbog obilnih kišnih padavina rijeka Rakitnica izlila se u polju u Pješevici, ali nema ugroženih domaćinstava, saopšteno je iz Republičke uprave Civilne zaštite. Ispod mosta u Seljanima bilo je zapriječeno drvo, te je nakratko put prema Borikama bio u prekidu. Angažovana je mehanizacija i stanje je stabilizovano.

 

Snijeg u romanijskoj regiji

Kolovozi u Republici Srpskoj ovog jutra su mokri i klizavi, dok u romanijskoj regiji u višim predjelima pada snijeg, zbog čega iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske savjetuju oprezniju i sporiju vožnju.

 

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže