log in

Članci poređani po datumu: utorak, 26 februar 2019

Za pet godina BiH napustilo 173.011 ljudi

Za pet godina BiH je napustilo više od 173.011 ljudi ili 48.932 porodice, a tokom posljednje 23 godine državljanstva BiH odreklo se 73.478 građana, rekla je predsjednik Unije za održivi povratak i integracije u BiH Merhunisa Zukić.

Održan javni čas o metodologiji izučavanja Holokausta /VIDEO/

U namjeri da prenese lična iskustva  sa stručnog seminara održanog u jerusalimskom Institutu za proučavanje Holokausta „Jad Vašem“ , Boro Stanić profesor Srpskog jezika i književnosti  svojim učenicima predstavio istoriju stradanja srpskog , jevrejskog i romskog   naroda tokom Drugog svjetskog rata na ovim prostorima, sa ciljem da se razvija Kultura pamćenja i sjećenja na genocid u tadašnjoj Nezavisnoj državi Hrvatskoj.

Bijeljina spremna za kapitalne projekte /VIDEO/

Skupština Grada Bijeljina je danas, između ostalih dokumenata, usvojila trogodišnji indikativni finansijski plan implementacije Strategije razvoja Grada Bijeljina za period 2019-2021. godine, kao i godišnji plan implementacije Strategije razvoja Grada Bijeljina za 2019. godinu.

Spreman prijedlog za izgradnju mreže puteva u BiH /VIDEO/

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik  rekao je das u učesnici današnjeg sastanka današnjeg tragali za zajedničkim rješenjem koje će formalno biti ucrtano u kartu BiH za 7 do 10 dana kako bi ovaj dokument mogao biti usvojen u Predsjedništvu i nakon toga upućen Turskoj.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže