log in

Članci poređani po datumu: petak, 13 oktobar 2017

Međunarodni dan smanjenja rizika od katastrofa /VIDEO/

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana smanjenja rizika od katastrofa Crveni krst RS, Ronilački klub Nautilus I Panevropski univerzitet Apeiron organizovali su danas predavanje o značaju očuvanja prirode, kao I akciju u okviru koje su  ronioci iz Nautilusa darivali krv I zvanično se  učlanili u Crveni krst.

Obilježeno 25 godina od formiranja Četvrtog odreda Specijalne policije /VIDEO/

Četvrti odred Specijalne policije formiran 1. oktobra 1992. godine po naredbi tadašnjeg ministra unutrašnjih poslova i predsjednika Republike, i bio je jedna od udarnih elitnih jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova i Vojske Republike Srpske, podsjetio je nakon pomen - parastosa poginulim policajcima, kojem su prisustvovali brojni pripadnici policije, saborci, porodice poginulih i građani, ratni komandant tog odreda Ratomir Draganić.

SNSD ima rješenje za Banju Dvorovi /VIDEO/

Aktuelna vlast na čelu sa gradonačlenikom Bijeljine nema riješenje za Banju Dvorovi i samo kupuje vrijeme kako bi se štrajkači umorili, a na ovakve probleme, kako su istakli iz GO SNSD-a Biejljina, upozoravali su i mnogo ranije, navodeći primjer Apoteke Semberija, i mnogih drugih javnih ustanova u gradu

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže