log in

Članci poređani po datumu: ponedeljak, 16 oktobar 2017

Povećana bezbjednost u saobraćaju /VIDEO/

Za devet mjeseci ove godine broj saobraćajnih nezgoda na području koje pokriva PU Bijeljina smanjen je za više od 20 odsto, a boljim rezultatima značajno je doprinjela kontrola vozača radarskim sistemima Dual i Ramer 10, kažu u policiji.

Obilježen Dan bijelog štapa /VIDEO/

Simbolika bijelog štapa za slijepe i slabovide osobe je višeznačna, jer taj predmet ne predstavlja samo bitno pomagalo za kretanje, nego i da  uz njegovu upotrebu ova kategorija može ostvariti sva prava , a koje je društvo dužno da im omogući.

Odbbojkaši Radnika ubjedljivi protiv "7 Lukavca" /VIDEO/

Odbojkaši Radnika nastavljaju sa maksimalnim pobjedama u Premijer ligi BiH, nakon pobjede na gostovanju protiv Maglića, ovoga puta žrtva bijeljinskih odbojkaša bila je ekipa "7 Lukavac", koja je u ovom susretu osvojila samo 38 poena. Po setovima bilo je 25:13, isti rezultat bio je i u drugom, a u trećem setu gosti su brojali do 12.

  • Objavljeno u Sport

Škole spremne dočekale grejnu sezonu /VIDEO/

OŠ „Sveti Sava“ već 20 godina u centralnom objektu koristi gradsko grijanje, iako Trezor duguje određena novčana sredstva za prethodnu grejnu sezonu, grijanje je pušteno na vrijeme, a tome su prethodili određene pripreme kako ne bi dolazilo do kvarova tokom sezone.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže