log in

Članci poređani po datumu: ponedeljak, 02 oktobar 2017

„Dječiji svijet - moj svijet“ /VIDEO/

„Dječiji svijet  -  moj svijet“ , naziv je ovogodišnje dječije nedjelje koja se tradicionalno obilježava u Dječijem vrtiću „Čika Jova Zmaj“ sa brojnim aktivnostima u kojima se odvija program predškolskog vaspitanja ovog bijeljinskog vrtića.

OFK "Janja 2009" dobio svoj teren /VIDEO/

OFK "Janja" je osnovan u novembru 2009. godine sa ciljem da okupi Janjarsku omladinu i izvuče ih iz kafana i kafića, kao i da bude rasadnik fudbalera koji će u daljem sportskom životu nastaviti svoju fudbalsku karijeru, prvenstveno u FK "Podrinju".

  • Objavljeno u Sport

Održana Izborna konferencija Gradskog odbora SP /VIDEO/

Đokić je rekao da je izborna aktivnost unutar stranke pri kraju i da ovaj izborni ciklus karakteriše vidljiv napredak u organizacionom razvoju, da su opštinski odbori napredovali u pogledu brojnosti članstva i kvaliteta kadrova, te da masovnost na izbornim konferencijama i energija mladih unosi optimizam za buduće vrijeme.

Novi zakon predviđa i mogućnost vanrednog obrazovanja

Nacrtom zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju Republike Srpske predviđeno je da učenik, koji je prekinuo školovanje iz opravdanih razloga, može vanredno da ga završi pod uslovom da je mlađi od 17 godina, rekla je danas u Bijeljini savjetnik ministra prosvjete i kulture Srpske Slavica Kuprešanin.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže