log in

Članci poređani po datumu: četvrtak, 18 maj 2017

Bijeljinski „Vodovod" prvi iz BiH u članstvu Međunarodne asocijacije vodovodnih preduzeća u slivu Dunava

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić i predstavnici A.d. „Vodovod i kanalizacija" Bijeljina Darko Mitrić i Ivana Stanišić danas su u Beču sa predstavnicima Međunarodne asocijacije vodovodnih preduzeća u slivu Dunava (IAWD –International Association of Water Supply Companies in the Danube River Catchment Area) potpisali protokol o stalnom članstvu „Vodovoda i kanalizacije" u ovom međunarodnom udruženju.

Pijana i bez vozačke udarila pješaka

Devetnaestogodišnjakinja iz Bijeljine čiji su inicijali M.I. lakše je povrijeđena kada ju je automobilom udarila vršnjakinja čiji su inicijali T.D. koja je upravljala vozilom pod dejstvom alkohola i bez vozačke dozvole, rekla je Srni portparol Policijske uprave Bijeljina Aleksandra Simojlović.

Zotov: Nećemo odustati od “Ljubije” /VIDEO/

Uprkos tome što Narodna skupština Republike Srpske nije dala saglasnost na odluku Vlade o prodaji 64,99 odsto akcija osnovnog kapitala tog akcionarskog društva "Izrael investment grupi" za 92 miliona KM, danas direktor "Izrael investment grupe" Evgenij Zotov poručuje da ova kompanija neće odustati od kupovine državnog paketa akcija u RŽR "Ljubija".

Usvojen Nacrt rebalansa budžeta /VIDEO/

Kao rijetko kada u posljednje vrijeme, sjednica gradskog parlamenta trajala je rekordno kratko, iako se na dnevnom redu našao rebalans budžeta za ovu godinu, kao i izvršenje budžeta za 2016. i konsolidovani izvještaj za prva tri mjeseca ove godine.

Spriječeno krijumčarenje lijekova iz Srbije u BiH

Službenici Jedinice granične policije Bijeljina 17.05.2017. godine spriječili su krijumčarenje lijekova iz Republike Srbije u Bosnu i Hercegovinu u saradnji s pripadnicima Policijske uprave Bijeljina Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže