log in

Članci poređani po datumu: sreda, 03 maj 2017

"Japanske vrbe" štite grad od neprijatnih mirisa /VIDEO/

Da bi spriječili širenje neprijatnih mirisa tokom očekivanih toplijih dana, od strane Gradskog odjeljenja za stambeno – komunalne poslove izdat je nalog bijeljinskom preduzeću „Komunalac“,da zasadi 101 sadnicu japanskih vrba u zoni „Eko-depa“,kako bi se ojačao zaštitni pojas naseljenog dijela grada.

Regionalni sastanak Alijanse za Evropske integracije u BiH /VIDEO/

Ovo je treće regionalna debata, a prethodne dvije održane su u Bihaću i Travniku, uz učešće subjekata koji djeluju izvan javnog sektora u aktulelnim procesima Evropskih integracija u BiH, kako u postojećim aktivnostima, tako i kasnije nakon očekivanog pozitivnog izvještaja, a kada se započnu pregovori po pojedinim poglavljima.

Dok tenderi traju, komarci se roje

Uništavanje komaraca u Bijeljini ponovo je neizvjesno jer je propao postupak javne nabavke za vršenje dezinsekcije u gradu ove i naredne godine, objavljeno je u lokalnom "Službenom glasniku".

Neradni dan 9. maj

U Republici Srpskoj utorak, 9. maj, biće neradni dan jer se tada obilježava Dan pobjede nam fašizmom, saopšteno je iz Ministarstva uprave i lokalne samouprave.

Ukinuti kontrole na granicama

NJemačka, Austrija, Danska i Norveška bi trebalo da prekinu kontrolisanje granica u narednih šest mjeseci, rekao je evropski komesar za unutrašnje poslove Dimitris Avramopulos nekoliko časova nakon što je Švedska objavila da obustavlja granične kontrole.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže