log in

Članci poređani po datumu: sreda, 13 jun 2018

Fudbaleri „Radnika“ počeli sa pripremama /VIDEO/

Radoslav Aleksić stiže kao novo pojačanje u bijeljinski Radnik, kao i nekoliko još igrača koji će svoje umjeće pokazati već u subotu na probnoj utakmici, poručio je danas trener radnika Mladen Žižović i dodao da klub ipak napušta nekoliko igrača dok je i pozicija kapitena vrlo  neizvjesna.

  • Objavljeno u Sport

Šarović: Olakšati i učiniti efikasnijim procedure /VIDEO/

Uspostavljanje Odbora za olakšavanje trgovine BiH trebalo bi da pojednostavi, učini efikasnijim i standardizuje procedure za trgovinu, što bi je učinilo jednostavnijom, uklonilo trgovinske barijere i doprinijelo konkurentnosti i poslovnosti, izjavio je ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Mirko Šarović.

Prihodi poreskih obveznika lani dvije milijarde KM /VIDEO/

Gradski menadžer u Bijeljini Miloš Stevanović rekao je da su poreski obveznici, odnosno privatne kompanije u prošloj godini generisali prihod od dvije milijarde KM, napravili novostvorenu vrijednost veću od stotinu miliona KM, te platili više od 20 miliona KM poreza na dobit i desetine miliona PDV-a.

Uredili prostor oko Doma kulture u Krivoj Bari

Bijeljinski Odbor potomaka-djece poginulih boraca Vojske Republike Srpske sproveo je akciju čišćenja i uređenja prostora i dvorišta Doma kulture u naselju Kriva Bara, čime su najavili postavljanje spomen-ploče za poginule borce iz ovog mjesta u proteklom odbrambeno-otaddžbinskom ratu.

Od sutra niže cijene goriva u Srpskoj

Cijene naftnih derivata na pumpama u Republici Srpskoj od sutra će biti niže, a pojedini distributeri su već danas snizili cijene za 0,05 KM po litri goriva, saopšteno je iz Ministarstva trgovine i turizma.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže