log in

Članci poređani po datumu: petak, 15 jun 2018

Promovisan novi broj časopisa "Srpska vila" /VIDEO/

Gradski odbor Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva /SPKD/ "Prosvjeta" Bijeljina promovisao je sinoć najnoviji broj časopisa "Srpska vila"."Srpska vila", čiji je izdavač SPKD "Prosvjeta" Bijeljina, izlazi dva puta godišnje u kontinuitetu od 1995. godine.

Završena obuka za upravljanje motornim čamcima /VIDEO/

Slobodan Lukić član ronilačkog kluba Panteri i ujedno član Civilne zaštite , nakon standardne odrađene obuke danas je zvanično dobio potvrdu da je osposobljen za upravljenjem čamcima za spašavanje , a za koje kaže da nije komplikovano, samo je potrebno malo više vježbe.

Taekvondo klubu "Sokol" 2.000 KM za uspješne sportiste /VIDEO/

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić organizovao je danas prijem za sportiste Taekvondo kluba "Sokol" koji su postigli izvanredne rezultate na međunarodnim turnirima u Nišu i Insbruku i odlučio da ovaj klub nagradi sa 2.000 KM za dugogodišnje dobre rezultate i izuzetan vaspitni rad sa djecom i omladinom.

Sutra malo toplije, ali nestabilno

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra se očekuje malo toplije vrijeme, popodne nestabilno uz čestu kišu, pljuskove i grmljavinu, te dnevnu temperaturu od 17 do 23 stepena Celzijusova.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže