log in

Članci poređani po datumu: subota, 23 jun 2018

Kreditom do sigurnog krova nad glavom /VIDEO/

Siguran krov nad glavom svima je prioritet. Nažalost, činjenica je da veliki broj građana i dalje živi po iznajmljenim stanovima jer sa prosječnom platom u BIH, teško da se može i zaraditi i uštedjeti za kupovinu nekretnine.

Srbi iz dijaspore ulažu u razvoj opštine Lopare /VIDEO/

Prema poslednjem popisu u Loparama živi oko 16.500 stanovnika, iako se uz pomoć nadležnih republičkih institucija radi na oživljavanju i poboljšanju privrednog  ambijenta, i sama lokalna zajednica ulaže napor po pitanju razvoja  prozvodnje, sa namjerom da u 3 do pet godina sve zacrtane strateške ciljeve ostvari.

Otvoren likovni sabor "Majevica 2018" /VIDEO/

 Od jedanaest likovnih umjetnika, koliko će ove godine učestvovati  na Likovnom saboru u Loparama, odazvao se i Milan Milić Jagodinski, akademski slikar  iz Novog Sada, inače dugogodišnji prijatelj profesora Miladina Lukića – rodonačelnika likovnog saborovanja na Majevici.

Dodik: Britanci žele destabilizovati BiH /VIDEO/

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da političko Sarajevo zajedno sa obavještajnom službom, koju vodi SDA, radi na tome da se u BiH prije izbora "uvuče" oko 150.000 migranata i da im se reguliše azilantski status kako bi kasnije mogli da dobiju državljanstvo.

Kriva Bara pamti pale borce

Imena palih boraca Odbrambeno-otadžbinskog rata iz Krive Bare Mihaila Mike Đurića i Petra Peće Stanojlovića, kao i Jove Balorde, Neđe Draškovića, Spasoja Jovanovića, Krste Fuštića, Dimitrija Jelića i civilne žrtve rata Milojke Baković čije porodice danas žive u Krivoj Bari upisana su na spomen-ploču otkrivenu i osveštanu juče na Domu kulture u ovoj mjesnoj zajednici.

Povećanje najniže plate za 12,5 odsto

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović najavila je danas da će u javnom i realnom sektoru biti povećane plate radnicima u Republici Srpskoj, a da će penzionerima biti povećana penzija za 2,5 odsto.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže