log in

Članci poređani po datumu: utorak, 17 jul 2018

BiH ne može ući u NATO bez saglasnosti RS /VIDEO/

Vojnopolitički analitičar Miroslav Lazanski ocijenio je da je pozadina bošnjačkih težnji za ulazak u NATO pokušaj da članstvom u toj alijansi ostvare ono što nisu tokom rata, a to je unitarizacija BiH i svođenje Republike Srpske na "banjalučki kanton".

Za pola godine upisano 550 novorođenčadi

U Matičnu knjigu rođenih u Bijeljini je za pola godine upisano 550 beba, što je manje u odnosu na isti period prošle godine kada je upisano 569 novorođenčadi, rekla je Srni šef gradskog Odsjeka za matične poslove Dragana Ljubojević.

Maturanti iz Goraždevca na ekskurziji u Bijeljini

U Bijeljini ove sedmice boravi devetoro maturanata i dvoje profesora srednje škole iz Goraždevca u bratskoj opštini Peć, za koje je Gradska uprava obezbijedila obilazak kulturnih ustanova i turističkih atrakcija, saopšteno je iz Gradske uprave.

Fond PIO: Veliki broj zahtjeva lica koja ne ispunjavaju uslove

Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje /PIO/ Republike Srpske pozvao je danas lica koja ne ispunjavaju uslove i ne mogu ostvariti ličnu invalidninu da ne podnose zahtjeve za utvrđivanje tjelesnog oštećenja, jer time direktno utiču na efikasnost rješavanja zahtjeva lica koja ispunjavaju propisane uslove.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže