log in

Žena pala niz stepenice u robnoj kući i preminula

foto: Večernje novosti foto: Večernje novosti
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Starija žena, od nekih 80 godina, preminula je danas oko 14 kada je pala niz stepenice u robnoj kući “Beograđanka” u Masarikovoj ulici

– Obezbjeđenje nas je zvalo. Rekli su da je žena pala niz stepenice i da je bez svijesti. Naša ekipa je brzo stigla na lice mjesta, pokušana je reanimacija, ali bezuspješno. Mogli su samo da konstatuju smrt – kažu iz Hitne pomoći za Blic.

Iako su mnogi u prvi mah pomislili da je žena pala niz pokretne stepenice, ili velike obične koje spajaju spratove, tragedija se u stvari dogodila na dijelu blizu pomoćnog ulaza u Masarikovoj ulici, gdje se nalaze samo tri stepenika!

Još nisu poznati svi detalji pod kojima se nesreća dogodila, ali je na tom mjestu i dalje vidljiva velika lokva krvi, a na obližnjim vratima je istaknuto obavještenje da je “ulaz privremeno zatvoren”.

Policija je izvršila uviđaj, a tijelo nastradale starice je poslato na obdukciju.

– Čak ni ljekarka nije mogla da utvrdi u prvi mah da li je preminula od pada ili je imala neki drugi zdravstveni problem pa se srušila – ispričao je jedan od očevidaca koji se zatekao tu kada je ukazivana prva pomoć.

Društvene mreže