log in

Vučić: Skupo će nas koštati to što nije prihvaćena ideja o razgraničenju /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da na sastanku u Berlinu predsjedavajući Savjeta ministara u tehničkom mandatu Denis Zvizdić nije mogao da mu odgovori čiju poziciju o Kosmetu saopštava - svoju ili BiH, već samo iskazao mržnju prema Republici Srpskoj.Njegova mržnja prema Republici Srpskoj izbija iz svega, rekao je Vučić.

Vučić je izrazio žaljenje što je njegova ideja o konačnom uspostavljanju kompromisne granice između Srba i Albanaca propala.Kako je naveo, ideja je propala jer je srpski narod mislio drugačije, a to će nas, uvjeren je, skupo koštati za dvije do tri decenije. Kazao je da se ne zalaže za nezavisno Kosovo u tim granicama, već za konačno uspostavljanje kompromisne granice Srba i Albanaca.

Predsjednik Aleksandar Vučić rekao je danas, tokom obilaska radova na izgradnji mosta preko Save i Kolubare, na dionici autoputa od Surčina do Obrenovca, na Koridoru 11, da taj most znači život za cijelu zapadnu, ali i centralnu Srbiju. 

Najavio je da će dio auto-puta kroz Grdeličku klisuru na Koridoru 10 biti otvoren 15, 16. ili 17. Maja, ali I dolazak jedne od tehnološki najnaprednijih njemačkih kompanija u Srbiju, te dodao da nije riječ o Folksvagenu.

Najavio je i dalje povećanje plata i penzija i naglasio da će prije svega voditi računa o platama zaposlenih u zdravstvu, kako bi ih zadržali u zemlji.

Društvene mreže