log in

Vučić: Srpske bezbjednosne snage biće sve snažnije /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je Srbija danas policijski i vojno neuporedivo snažnija nego u posljednjih 30 godina, a biće, kaže, i dvostruko snažnija, i to za veoma kratko vrijeme.

Poručio je ovo Vučić nakon pokazno-taktičke vežbe "Povratak 2019" na poligonu u Nikincima.

Nevjerovatno, kao da je neko dao signal za sveopšte naoružavanje u Evropi i svijetu, prokomentarisao je predsjednik Aleksandar Vučić danas konstataciju novinara u Nikincima da se sve zemlje u regionu naoružavaju i pitanje - može li Srbija to da isprati.

Predsjednik Srbije Aleskandar Vučić nije želio posebno da komentariše hrvatsku politiku i odnos prema Srbima povodom današnje zabrane ulaska predstavnicima Vojske Srbije u Hrvatsku, radi prisustva obilježavanju Dana jasenovačkih žrtava.

Pitanje Kosova i Metohije je najteže pitanje, rekao je predsjednik Aleksandar Vučić i dodao da taksi na srpsku robu ne bi bilo da su neki htjeli da izvrše stvarni pritisak.

Kada je riječ o izborima na Kosovu i Metohiji, rekao je da je bilo pritisaka na mnoge da izađu kako bi uzeli neki glas Srpskoj listi i kako bi se na taj način smanjio uticaj Beograda. Vučić ističe da je siguran da će narod na Kosmetu izabrati da glasa za Srpsku listu, "ne zato jer su svi na toj listi idealni", već jer je to jedini način da se opstane, preživi i bori za budućnost.

Društvene mreže