log in

50.000 KM najuspješnijim sportistima i klubovima /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Zapažene rezultate na domaćoj i međunarodnoj sceni koje su ostvarili bijeljisnki sportski  kolektivi i pojedinci povodom Slave Grada nagradila je danas Gradska uprava pored zahvalnica i sredstvima iz budžetskih rezervi u iznosu od 50.000 maraka.

Podrška Gradske uprave dobro je došla, kažu glavni akteri ove priče, ističući da je uz to lakše do uspjeha i dobrih sportskih rezultata.

FK Radnik osvojio je Kup RS, FK Zvijezda 09 obezbijedila je plasman u Premijer ligu BiH, OK Radnik je vicešampion Premijer lige BiH, a osvojio je i treće mjesto u Balkanskom kupu, Bokserski klub Radnik je osvajač regionalne lige, Ženski FK Radnik osvojio je drugo mjesto u Ligi BiH i drugo mjesto Kupa RS, KK Budućnost osvojio je plasman u Prvu ligu RS , a  FK Sloga iz Gornjeg Crnjelova  obezbijedila je plasman u Prvu ligu RS.

Pored sportskih kolektiva zapažene sportske rezultate ostvario je i Slavoljub Budeša , koji je osvojio treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Kik boksu, a proglašen je i za najuspješnijeg sportistu Grada Bijeljina za 2017. Godinu.

Svi oni su na najbolji način afirmisali i u najboljem svjetlu predstavljali naš grad , istaknuto je na danas organizovanom prijemu za sportiste i predstavnike sportskih kolektiva u Velikoj Sali Gradske uprave.

Društvene mreže