log in

Radnik dobija teren sa vještačkom travom

foto: arhiv foto: arhiv
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

NS/FS BiH zvanično odabrao gradove i klubove u BiH koji će dobiti pomoć u projektu izgradnje terena sa vještačkom travom.

NS/FS BiH zvanično je odlučio pomoći klubovima u BiH u izgradnji terena sa vještačkom travom za potrebe razvoja omladinskog fudbala kroz projekat “Razvoj infrastrukture omladinskog fudbala kroz širu društvenu zajednicu”.

Naime, poseban komitet NS/FS BiH zadužen za razvoj fudbalske infrastrukture u BiH odabrao je lokalne zajednice kojima će biti osigurana pomoć

Komitet su sačinjavali Ivan Beus, Irfan Durić, Dragan Kulina i Nihad Hodžić, a donijeli su odluku o izboru 15 zajednica za izgradnju terena s vještačkom travom.

Tim redoslijedom zajednice kojima će se pomoći, odnosno klubovima u istim, su optine i gradovi Travnik, Čapljina, Konjic, Široki Brijeg, Hadžići, Žepče, Gradačac, Cazin, Tomislavgrad, Goražde, Bijeljina, Istočno Novo Sarajevo, Gradiška, Prijedor i Doboj.

Iz Komiteta za izbor su poručili da su odluku donijeli na osnovu izvještaja stručne službe NS/FS BiH i neposrednog pregleda i uvida u svaku podnesenu aplikaciju, a ista će se početi realizovati sa danom donošenja zvanične odluke.

Društvene mreže