log in

"Sloga LaVita" pobjednik Zimske lige u malom fudbalu /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Zimska liga u malom fudbalu koja je startovala 28. Decembra sinoć je završena.

Kao i svake godine, počevši od 1994. od kada se i organizuje ovaj turnir tribine sale Bijeljinske gimnazije bile su pune, a ove godine pred publikom je nastupilo preko 70 ekipa.

Osvajač ovogodišnje zimske lige u malom fudbalu je ekipa „Sloge La Vita“ koja je u finalu ubjedljivo savladala fudbalere „Peđe Buhe“ rezultatom 7:1 dok je u utakmici za 3. mjesto „Vodovod i Kanalizacije“ bio bolji od ekipe „Hemingveja“ pobjedivši 3:2.

Najbolji strelac na turniru je igrač „Sloge La Vita“ , Marinković, za najboljeg golmana proglašen je golman ekipe „Peđa Buha“  Bekir Hodzić dok je najbolji igrač zimske lige u malom fudbalu igrač „Sloge La Vita“, Davor Arnautović.

Da sve protekne u najboljem redu pobrinuli su se organizatori turniri, tačnije, Gradska Boračka organizacija

Što se tiče nagradnog fonda on je ove godine iznosio 20 000 KM a osvajaču zimske lige,ekipi „Sloge La Vita“ pripala je nagrada od 8000 KM, drugoplasirana ekipa „Peđa Buha“ osvojila je 2000, dok je „Vodovod i Kanalizacije“ za osvojeno 3. mjesto osvojio nagradu u vrijednosti 1000 KM.

Zimska liga održana je u organizaciji Gradske boračke organizacije, a pod pokroviteljstvom grada Bijeljina, a turnir je bio i humanog karaktera jer su na njemu bili angažovani i demobilisani borci i ratni vojni invalidi.

Društvene mreže