log in

Bomba iz FSS: Radomir Antić opet selektor Srbije?!

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Da li je vrijeme za veliki povratak?!

Beograski list "Večernje novosti" objavio je u utorak bombastičnu vijest:

Fudbalski savez Srbije (FSS) želi da vrati Radomira Antića na klupu "A" reprezentacije!

Prema navedenom, "zapelo" je u pregovorima FSS i Ljubiše Tumbakovića i iako se činilo da će nekadašnji, trofejni trener Partizana sjesti na klupu "orlova", potraga za novim selektorom je nastavljena.

"Izbor je ovih dana pao na Radomira Antića", objašnjeno je, uz pojašnjenje da je možda došla nova prilika da se bivši trener Barselone, Reala i tvorac šampionskog Atletiko Madrida vrati na kormilo "orlova".

Antićev period na klupi "orlova" već devet godina pamtimo sa sve većom setom i samo je tokom kratkog i uspješnog rada Slavoljuba Muslina u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji bilo nagovješteno da bi Srbija na terenu ponovo mogla da izgleda kao krajem prve decenije ovog vijeka.

Od 2008. do 2010, pod Antićevim vođstvom reprezentacija i navijači postali su jedno, podjele su bile svedene na dosad najmanje mjere, a reprezentacija je u Južnoj Africi bila najbliža uspjehu na velikom takmičenju u posljednjih 20 godina.

Iako je uspjeh izostao i na tom Mundijalu, "Misterovi" rezultati na klupi Srbije bili su značajni i u kombinaciji sa njegovom reputacijom mogli bi da ožive uzdrmanu vjeru ljubitelja fudbala u reprezentaciju.

Društvene mreže