log in

Predragović: Golovi za samopouzdanje

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Zvijezda 09 je poražena u generalnoj probi pred start šampionata Bosne i Hercegovine. Subotički Spartak je na svom terenu savladao ekipu iz Etno sela Stanišić sa 4:3.

Dvostruki strijelac za Zvijezdu bio je vezista Fedor Predragović koji je pogađao u 43.minuti, a zatim bio siguran i sa penala u 87. minuti. Pored njega u strijelce se upisao i novajlija Bađi koji je došao iz Inđije, dok je debi u novom dresu imao defanzivac Bojan Marković.

-Sigurno da mi je drago zbog golova, oni svakom igraču pa tako i meni donose dodatno samopouzdanje posebno sad pred start lige. Što se tiče poraza bila je ovo zaista dobra provera, vidjeli smo svoje nedostatke i nastojaćemo da ih otklonimo do starta takmičenja i utakmice protiv Tuzla sitija- rekao je Predragović.

Zvijezdi je potrebno vreme za uigravanje jer su u potpunosti promijenili tim. Neki igrači poput Đelmića i Markovića su došli praktično na kraju priprema.

-Sigurno da nam treba vremena, jer smo promijenili 90 odsto ekipe. Novi je i trener sa svojim zahtjevima i nastojimo da ih što prije usvojimo i da igramo kako on traži. Nemamo još puno vremena, a pokušaćemo da u što kraćem roku budemo na željenom nivou forme. Ipak takmičarske utakmice su nešto sasvim drugo i vjerujem da svi jedva čekamo početak lige – dodao je Predragović.

Društvene mreže