log in

Raspucana Srbija, još jedna partija za uživanje, 59 poena razlike!

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Završena je još jedna lagana utakmica za naš tim, pravo takmičenje počinje za dva dana.

U drugom kolu Grupe D na Svjetskom prvenstvu u Kini, reprezentacija Srbije danas je deklasirala selekciju Filipina rezultatom 126:67.

Prethodno je naš tim sa 46 poena razlike savladao i Angolu, a za dva dana, 4. septembra od 13:30h, naši ''Orlovi'' imaće prvi pravi izazov na ovom takmičenju, duel protiv Italije, koji će odlučiti o prvom mjestu u grupi, ali i možda odrediti dalji put našem timu ka završnici ''Mundobasketa''.

Sam rezultat govori, nikakvih problema izabranici selektora Đorđevića ni danas nisu imali protiv nedoraslog protivnika, pa je već na poluvremenu bilo 27 poena razlike za našu selekciju (62:35).

Jedini koji u našem timu tokom prvog poluvremena nije ulazio u igru bio je centar Boban Marjanović, ali je i on u nastavku imao značajnu ulogu.

Minutaža je manje-više ravnopravno raspoređena na sve igrače, svi su ''osjetili teren'', dodatno se razigrali i nadamo se da će iz meča u meč igra ''Orlova'' biti sve bolja.

Na kraju, najefikasniji u reprezentaciji Srbije bio je Nemanja Bjelica sa 20 poena, Bogdan Bogdanović je upisao 17, uz pet asistencija, a Miroslav Raduljica se zaustavio na 13 poena i četiri asistencije.

U selekciji Filipina najefikaciji Perez sa 16 poena, Delistan je upisao poen manje.

Tabela Grupe D posle dva kola:

Srbija 2-0

Italija 2-0

Angola 0-2

Filipini 0-2.

Društvene mreže