log in

Bradonjić: Het-trik ostaje u sjećanju, važna je pobjeda

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Devetnaestogodišnji ofanzivac Vladimir Bradonjić minulog vikenda bio je junak Radnika iz Bijeljine.

Radonjić je u meču sa Zvijezdom 09 (1:4) priliku dobio s klupe, a za nešto manje od pola sata na terenu uspio je da postigne het-trik i pritom iznudi crveni karton u samom finišu.

Za ono što je pokazao dobio je Radonjić velike pohvale, međutim ne zanosi se, ističe kako je na kraju najvažnije da je Radnik upisao nova tri boda.

"Ovo mi je prvi het-trik u Premijer ligi i sigurno će mi ostati u trajnom sjećanju, ali je najvažnije da smo zabilježili pobjedu i nastavili trku sa ekipama koje se bore za sam vrh tabele. Međutim, do ova tri boda nismo lako došli, jer u prvom poluvremenu nismo bili na nivou igara koje pružamo. To nas je koštalo i rezultatskog minusa, ali se u nastavku susreta sve posložilo i uspjeli smo da ostvarimo ubjedljivu pobjedu ", istakao je Bradonjić.

U narednom kolu Radniku u goste dolazi Sloboda koja je na startu šampionata porazila Bijeljince s 2:1.

"Sigurno da su nam Tuzlaci tada ostali dužnici i nismo taj poraz zaboravili. Ne plašimo se nikog, a pogotovo kada igramo na svom terenu. Zato očekujem pobjedu, koja bi nas još više približila ekipama koje se bore za izlazak na međunarodnu scenu. Vjerujem da imamo snage da ponovo budemo u samom vrhu i siguran sam da ćemo svaku priliku iskoristiti", rekao je na kraju Bradonjić.

(sportsport.ba)

Društvene mreže