log in

Jović opet u žiži - Šta je sve Real mogao sa 60 miliona?

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Ne smije da bude opsjednut, napisi o prodaji ponovo nemaju nikakvu podlogu. Kako bi se snašli drugi igrači i koga je sve Real mogao da dovede?

Luka Jović ponovo neće biti u timu, Zidan je definitivno odustao od igre sa dva špica, pa će Srbin i dalje čekati šansu sa klupe. Odigrao je 218 minuta, nema gola, ali nove priče da trener ne vjeruje u njega, nemaju veze sa istinom.

On je strateška kupovina, kako kažu mediji bliski Realu, Benzema nije vječan, pa i ako je Jović nestrpljiv, moraće da sačeka svoju šansu. Zidan ne želi da Srbin pregori u želji za golom, ni da mu to bude opsesija, dok Perez vjeruje da Luka mora da probije mentalnu blokadu, kako bi opravdao uloženi novac

Kad smo već kod 60 miliona koliko je plaćen Jović, mediji se bave i formom igrača koje je Real mogao da kupi umjesto našeg fudbalera.

Prva ideja je bio Timo Verner, on je dao pet golova u tri meča, ali Bundesliga i Primera ne mogu da se porede, mada Verner igra zaista odlično, u ukupno pet mečeva u sezoni, sedam puta je zatresao proivničku mrežu, dao je dva gola u Ligi Šampiona.

Drugi na listi je Pjontek koji je kao zvijezda padalica u Milanu ove sezone i Real je odahnuo što ga nisu kupili.

Ikardi se takođe pominjao kao rješenje, otišao je u PSŽ, igra standardno, ali sa njim su neki drugi problemi bitniji, svlačionica ga ne voli i ta opcija nije realna.

Što se Lukakua tiče, koštao je više nego Jović, no mediji smatraju da se ne bi uklopio u igru, da, iako je dobro počeo u Interu ima problema sa povredama, ali i kilogramima, Zidan je bio baš protiv da se o njemu i pregovara.

U svakom slučaju, nadajmo se da će Jović dobiti priliku i iskoristiti svaku šansu, pa i eventualno minute koje mu danas Zidan pruži, u nastavku meča.

Društvene mreže