log in

Savo Milošević vodi Partizan na mini pripreme

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Crno-bijeli se vraćaju u Etno selo Stanišići

Danas protiv Voždovca u prvenstvu, u srijedu protiv Vodojaže u Grošnici (blizina Kragujevca) u šesnaestini finala kupa, a u četvrtak u – Republici Srpskoj.

Fudbaleri Partizana će tokom pauze zbog obaveza reprezentativnih selekcija sprovesti mini pripreme u okoloni Bijeljine. Po oprobanom receptu putovaće u Etno selo Stanišići, u kome su boravili početkom prošlosezonskog plej-ofa, što je dalo rezultat, Parni valjak je najprije izborio plasman na evropsku scenu, potom i osvojio Kup Srbije. Ista lokacija izabrana je odlukom trenera Sava Miloševića, koji se tako vraća u rodni kraj, u mjesto u kome je minulih godina uspješno organizovao međunarodni „Turnir prijateljstva“.

Planirano je da crno-bijeli u blizini Bijeljine ostanu od četvrtka do nedjelje, uz po dva treninga dnevno, s tim da će više akcenat biti stavljen na druženje, održavanje pozitivnog ambijenta i međuljudskih odnosa koji su klubu iz Humske i donijeli uspjeh u minulih nekoliko mjeseci.

Inače, ovoga puta na mini pripremama neće biti reprezentativci: Nemanja Miletić (seniori Srbije), Strahinja Pavlović (mladi Srbije),  Lazar PavlovićFilip StevanovićMiljan MomčilovićOgnjen Đurković (omladinci Srbije), Aleksandar Šćekić (Crna Gora), Bibras Natho (Izrael), Sejduba Suma (Gvineja) i Takuma Asano (Japan).

Društvene mreže