log in

Radnik raskinuo saradnju sa trenerom Miloševićem /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Nakon serije od sedam utakmica u Ligi za prvaka gdje su Bijeljinci osvojili samo tri boda, Uprava kluba je, nakon razgovora sa šefom stručnog štaba Nebojšom Miloševićem, donijela odluku o sporazumnom raskidu ugovora.

Ekipu će do kraja sezone voditi prvi pomoćnik Mladen Žižović.

 - Bez obzira na lošije rezultate koje smo postigli u Ligi za prvaka, zadovoljan sam do sada uradjenim u klubu i radom gospodina Miloševića. No, činjenica da je ekipe dospjela u krizu rezultata, opredjelila nas je da, nakon zajedničkog razgovora, koji je trajao preko pet sati,  napravimo sporazumni raskid ugovora. Milošević je napravio veliki pomak u radu, obezbijedio plasman u plej off, došli do završnice ¼ finala Kupa BiH, ali kako to obično biva u sportu, kada dodje serija loših rezultata prvi ceh plaća traner. Gospodinu Miloševiću želim da se zahvalim na saradnji i radu u klubu, a u narednom periodu naš osnovni cilj će biti da sačuvamo trenutnu poziciju na tabeli i čekamo rasplet u Kupu BiH, rekao je predsjednik kluba Mladen Krstajić.

Nebojša Milošević je u Radnik došao 25. avgusta prošle godine, gdje je zatekao Radnik na osmom mjestu sa pet bodova zaostatka iza Slobode, uspio vratiti Bijeljince u gornji dio tabele, i obazbijediti nastu u Ligi za prvaka.

 - Čast mi je što sam radio  u Radniku sa ljudima iz kluba. Nakon razgovora sa gospodinom Krstajićem došli smo do zaključka da je za ekipu mnogo bolje da se razidjemo, a sve u cilju da se igrači trgnu iz letargije i da pokušaju prevazići krizu rezultata. Nadam se da će tako i biti jer je Radnik klub koji sigurno zaslužuje mjesto na kojem se trenutno nalazi, rekao je Milošević, koji nije krio emocije prilikom opraštanja od svojih saradnika.

U naredna tri kola Lige za prvaka i dva susreta finala Kupa RS ekipu će voditi Mladen Žižović, koji je bio prvi pomoćnik i Slavku Petroviću i Nebojši Miloševiću. Žižović poznaje igrače, dugogodišnji je igrač, a nakon okončanja ove sezone u klubu će sjesti i riješiti pitanje novog šefa struke.

Društvene mreže