log in

"Sutjeska" zbog povreda odustala od finala plej-ofa

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Uprava Košarkaškog kuba "Sutjeska", u dogovoru sa stručnim štabom, donijela je odluku da njihov prvi tim, zbog velikog broja povrijeđenih i bolesnih igrača, ne putuje sutra u Bijeljinu na treći meč finala plej-ofa Prve lige Republike Srpske sa domaćim "Radnikom".

Na prethodnom meču, odigranom u Foči u srijedu, 24. maja, nakon što ekipa "Radnika" nije prihvatila molbu Fočaka da susret bude odgođen za četiri dana, više košarkaša "Sutjeske" igralo je pod injekcijama na sopstvenu odgovornost i jednostavno nisu u stanju da samo tri dana poslije odigraju još jednu utakmicu, objašnjavaju u "Sutjesci". 

Trener fočanskog kluba Milenko Ivanović kaže da trenutno na raspolaganju imaju samo četvoricu igrača, pa su od kluba iz Bijeljine tražili da sutrašnji meč bude odgođen za narednu srijedu, ali su ponovo dobili isti odgovor. 

"Mislili smo da će ovog puta `Radnik` uvažiti naš zahtjev, dok se ne oporave bar dva-tri igrača, da imamo bar sedmoricu na raspolaganju, ali ni ovog puta nismo naišli na razumijevanje našeg protivnika. Sa samo četiri igrača jednostavno ne možemo igrati", rekao je Ivanović. 

Ekipa "Radnika" vodi u finalnoj seriji 2:0 i potrebna joj je još jedna pobjeda za titulu prvaka Republike Srpske i plasman u Premijer ligu BiH.

Društvene mreže