log in

Mladen Žižović ostaje trener FK Radnik i naredne sezone!

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Nakon odlaska gospodina Nebojše Miloševića sa mesta šefa stručnog štaba FK Radnik, njegovom dotadašnjem pomoćniku i našem nekadašnjem igraču Mladenu Žižoviću dodeljena je uloga privremenog trenera.

Međutim, nakon današnjeg zasjedanja članova Upravnog odbora, na Gradskom stadionu u Bijeljini doneta je odluka da se Žižoviću ukaže povjerenje da i naredne sezone povede ekipu u pohod na ostvarenje zacrtanih ciljeva.

– Ponovo sam veoma iznenađen i pre svega počastvovan odlukom Upravnog odbora. Trudiću se da napornim radom dođemo do što bolje igre i željenih rezultata, rekao je Mladen Žižović, koji je prošle godine, nakon što je ušao u istoriju bh fudbala osvojivši trofej Kupa Bosne i Hercegovine sa našim klubom, donio odluku da završi igračku karijeru, a nedugo zatim dodeljena mu je uloga u stručnom štabu tadašnjeg trenera Slavka Petrovića.

Osim pomenute odluke, na današnjem Upravnom odboru razgovarano je i o reformama, rekonstrukciji i reorganizaciji kluba, a sve u cilju unapređenja postojećeg stanja na Gradskom stadionu u Bijeljini.

Treneru Mladenu Žižoviću i igračima želimo mnogo sportske sreće i uspjeha u narednoj sezoni.

(FK Radnik)

Društvene mreže