log in

Održana Skupština OK "Radnik" /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Ove godina odbojkaški sport u Bijeljini slavi 40 godina od postojanja i ovaj jubilej biće obilježen u narednom periodu.

Na sinoć održanoj skupštini kluba formiran je inicijativni odbor za obilježavanja godišnjice, a samu sjednicu obilježila su dva segmenta.

Izbor novog predsjednika kluba te razdvajanje muške u ženske ekipe u dva kolektiva. Za novog predsjednika kluba izabran je Dragan Stanišić, nekadašnji  dugogodišnji igrač,  a Stanišić će ovu funkciju obavljati u naredne četiri godine.

Novi predsjednik kluba  biće predsjednik samo muške ekipe jer je na sinoć održanoj skupštini došlo do razdvajanja muške i ženske ekipe. Na raspravi povodom ovog razdavajanja bilo je i nešto žučnijih rasprava, od toga ko je uopšte pokrenuo pitanje razdvajanja, donačina kako podijeliti sredstva i kako će ženska ekipa funkcionisati u ovom prelaznom periodu.

Na kraju dogovoreno je da ekipa još uvijek funkcioniše u sklopu jednog kluba dok se ne uradi registracija novog kluba i svi papirološki zahtjevi. Formiran je inicijativni odbor za registraciju novog kluba i u narednom periodu ovaj organ bi trebao  izvršiti registraciju.

Nakon završetka registracije ženskog kluba  biće ponovo održana Skupština na kojoj će se potvrditi i mandat Draganu Stanišiću, kao predsjedniku MOK "Radnik", a održaće se i Skupština ŽOK "Radanik" na kome će biti izabrani svi organi.

Društvene mreže